Termeni si conditii

1. Preambul

Folosirea (vizitarea) acestui site, implica acceptarea termenilor si conditiilor cuprinse in acest document. Avand in vedere acestea si pentru folosirea, in cele mai bune conditii, a site-ului www.cmdi.ro se recomanda citirea completa a documentului.
SC Compania de Mentenanta si Distributie Industriala SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor ce urmeaza, fara notificare.
Cea mai recenta versiune a acestui document va fi publicata in cadrul acestei pagini in cazul in care va suferi modificari.

2. Definitii

Termenii si conditiile generale se vor aplica :
– tuturor ofertelor de bunuri si servicii de catre SC Compania de Mentenanta si Distributie Industriala SRL, transmise ulterior oferirii de catre cumparator a datelor de contact si informatiilor despre aplicatia tehnica
– tuturor persoanelor, companiilor sau altor entitati juridice care furnizeaza telefonic sau online informatii personale in scopul achizitiei de produse si servicii prin intermediul magazinului de prezentare www.cmdi.ro, al caror demers nu s-a materializat in mod obligatoriu intr-o comanda.

Termenii utilizati vor insemna:
Vizitator – persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.
Vanzator – societatea comerciala Schimburi si Compensari Industriale SRL, avand sediul social in Pitesti, str. Depozitelor, nr. 29D, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J3/426/2018, CIF RO38919584.
Solicitant – persoana fizica, companie au alta entitate juridica pe numele careia i s-au oferit informatii.
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in raspunsul catre Vizitator, care urmeaza a fi prezentata de catre Vanzator, Vizitatorului. Vizitatorul este de acord sa primeasca detalii despre aceste Bunuri si Servicii.
Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate pe websiteul www.cmdi.ro

3. Documente contractuale

Prin furnizarea datelor de contact sau prin lansarea unui apel telefonic la numarul disponibil pe www.cmdi.ro , Vizitatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

4. Extinderea obligatiilor Vanzatorului

4.1 Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in formularul de contact si va oferta Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;
4.2 Informatiile prezentate pe site-ul vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii stipulati in fisa tehnica; de asemenea, din considerente tehnice, imaginile produselor au character informativ, pot diferi de realitate si pot contine accesorii neilustrate.
4.3 Comunicarea cu reprezentantii websiteului – se poate face prin interactiunea cu acesta, comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea “contact”, prin completarea formularelor disponibile pe www.cmdi.ro. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

5. Dreptul de proprietate intelectuala si industriala (DPI)

Vizitatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.
Toate documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre Vizitator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru inaintarea ofertelor si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al Vanzatorului.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a trimite ocazional informatii cu privire la oferte promotionale de tip newsletter, pe adresa de e-mail a Vizitatorului, respectiv a Solicitantului. Vizitatorul respectiv Solicitantul pot renunta oricand la primirea ofertelor promotionale, urmand instructiunile de dezabonare primate pe e-mail sau prezentate pe www.cmdi.ro.
Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Vizitator cu privire la informatiile primite, fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.
Prevederile acestui punct se completeaza cu prevederile rubricii “Politica de confidentialitate” a site-ului www.cmdi.ro
Adresa de e-mail pentru raportarea problemelor legate de proprietatea intelectuala este : dpo@cmdi.ro

6. Riscuri si responsabilitati

6.1 Informatii
Vizitatorul are obligatia de a oferi informatii bazate pe adevar. In caz contrar, informatiile furnizate si/sau oferta de Bunuri si Servicii, va reflecta Bunurile si Serviciile corespunzator solicitarii clientului.
6.2 Transport – Ambalare
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si a Serviciilor pe teritoriul Uniunii Europene.

7. Acceptare

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate de Vizitator. In cazul in care Vizitatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va lua masurile necesare pentru remedierea situatiei.

8. Raspundere

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Vizitatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform datelor primite de la Vizitator si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.
Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

9. Declinarea responsabilitatii

Continutul www.cmdi.ro a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Pot aparea insa diverse erori.
De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
In eventualitatea in care unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, Vanzatorul isi aloca dreptul de a revizui prezentarea Bunurilor si Servicilor si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

10. Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

11. Legea aplicabila

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la contract se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

12. Prevederi diverse

Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.