Prelucrari mecanice

Industria prelucrarilor mecanice include un numar mare de aplicatii pentru prelucrarea metalelor prin aschiere, deformare plastica sau tratamente termice.

Masinile-unelte utilizate in aceste procese necesita:

  • Lubrifianti eficienti pentru a asigura productivitatea si calitatea pieselor asteptate de clienti cum ar fi producatorii din industria auto sau aeronautica;
  • Lubrifianti de intretinere fiabili pentru a mentine componentele in stare perfecta de functionare pe tot parcursul timpului de productie;

Materie prima

Prelucrare mecanica

Reper final

Oferta MotulTech

Fiecare aplicatie de prelucrare este unica, fiecare client are nevoi specifice.

Oferta MotulTech pentru clientii din industria de prelucrari mecanice cuprinde o gama larga de uleiuri de prelucrare, lichide de racire emulsionabile, produse MQL (lubrifiere minima).

Aceasta gama este rezultatul unui lung proces de colaborare cu specialisti in prelucrari mecanice.

Solutia MotulTech

Solutia pentru provocarea dvs. tehnica referitoare la calitate sau productivitate, se gaseste in gama noastra:

Performanta si Productivitate

Ascultand nevoile clientilor, expertii MOTUL TECH dezvolta produse care imbina performanta si productivitatea cu respectul pentru utilizatori si mediu.
Concepute pentru a optimiza raportul performanta/ consum, aceste produse fac posibila obtinerea de piese de inalta calitate, la cele mai mari rate de productivitate si cu costuri optimizate.

Avantajele fluidelor

Scopul fluidelor pentru prelucrari mecanice

Pe langa gamele sale de produse, CMDI, alaturi de MotulTech, poate oferi instrumente si servicii pentru intretinerea si monitorizarea in utilizare a lubrifiantilor dumneavoastra. Va rugam contactati un reprezentat tehnic de vanzari.