Paste lubrifiante

CMDi, va ofera paste lubrifiante si de montaj din gama MotulTech pentru aplicatii precum: organe de asamblare, imbinari de orice tip, suporturi placute si tamburi de frane, imbinari sisteme de evacuare gaze auto.

IRIX HP – ETF 122

Pasta lubrifianta si de montaj, alba, fara metale, potrivita pentru imbinari, organe de asamblare supuse sarcinilor termice mari sau mediilor corozive, pentru ansamblul de duze ale masinilor de injectie mase platice.

IRIX HP – ETF 122 previne fretarea, lipirea, coroziunea, permitand dezasamblarea non-distructiva.

IRIX ALUMINIUM PASTE

Pasta de montaj cu ulei mineral, sapun de litiu, amestec de lubrifianti solizi din aluminiu si grafit (20%) si aditivi EP. Aceasta pasta ofera o buna protectie impotriva coroziunii si o aderenta excelenta.
-35°…140° C (lubrifiere uscata: 200°C…700°C)

Amestecul sinergetic de particule solide o face potrivita pentru a usura asamblarile, statice sau semi-statice (cuplajul motorului electric / cutiei de viteze, clemele de lingouri si orice alte piese mecanice care lucreaza la viteze foarte mici si temperaturi ridicate).

IRIX CERAMIC PASTE

Compus alb, non-toxic, asemanator unsorilor, pe baza de uleiuri semisintetice cu un continut ridicat de lubrifiant solid.

Conceput pentru utilizare ca lubrifiant pentru asamblare pentru bucsi, suprafete culisante si angrenaje mici din plastic sau metal pe o plaja larga de temperaturi: -30…1.100°C (lubrifiere uscata peste 150°C).

Este, de asemenea, un compus anti-blocare pentru organe de asamblare.

Compusul trebuie aplicat ca o pelicula subtire folosind o perie sau o carpa fara scame. Suprafetele trebuie curatate bine inainte de aplicare. Datorita continutului ridicat de particule solide, nu este potrivit pentru ungerea lagarelor anti-frecare.

PASTA CERAMICA IRIX este inregistrata sub nr.161195 la NSF conform reglementarilor H1 pentru lubrifiantii cu contact alimentar incidental.

IRIX COPPER PASTE

Este o pasta de montaj pe baza de ulei mineral, bentonita si pulbere de cupru (25%).

Amestecul sinergetic de particule solide o face potrivita pentru a usura ansamblurile, statice sau semi-statice (cuplajul motorului electric / cutiei de viteze, clemele de lingou si orice alte piese mecanice care lucreaza la viteza foarte mica si temperaturi ridicate -35…1.100°C).

IRIX COPPER PASTE reduce considerabil efectele coroziunii de contact si usureaza demontarea dupa perioade lungi de expunere la temperaturi ridicate.

Aplicarea se poate face cu o spatula sau cu o perie.

Aceasta pasta nu trebuie utilizata niciodata intr-un sistem centralizat de ungere.

IRIX ROCK DRILL PASTE

Este o pasta de inalta performanta pt daltuire / perforare roci tari, pe baza de ulei mineral si sintetic.

Potrivita pentru diferite tipuri de aplicatii cu rulmenti cu incarcaturi mari in medii umede. Aditivii de cupru si grafit ofera o protectie extinsa in aplicatii cu miscari lente sau oscilante.

IRIX ROCK DRILL PASTE este o pasta speciala pentru scule si bucsi ale ciocanelor hidraulice si pneumatice.

Este de asemenea adecvata si pentru alte aplicatii cu o plaja de temperatura larga si prelungeste intervalul de relubrifiere datorita stabilitatii mecanice mari.

IRIX EVO LC 1200-2

Este o pasta de asamblare, netoxica, bazata pe ulei sintetic, cu un continut mare de lubrifiant solid (ceramic)

Potrivit pentru aplicatii industriale cu sarcini mari si conditiilor dure de exploatare, inclusiv conditii extreme de umiditate si murdarie.

Alegerea perfecta pentru lubrifierea rulmentilor cu sarcini mari si viteza mica si a uneltelor sau sistemelor de prindere a masinilor unelte. Aceasta pasta ofera aderenta excelenta si rezistenta la apa pentru protejarea excelenta a mandrinelor, pensetelor si menghinelor.

Unsorile cu lubrifiant solid nu sunt potrivite pentru rulmenti ce ruleaza la viteze inalte.

Pe langa gamele sale de produse, CMDI, alaturi de MotulTech, poate oferi instrumente si servicii pentru intretinerea si monitorizarea in utilizare a lubrifiantilor dumneavoastra. Va rugam contactati un reprezentat tehnic de vanzari.