Distribuitor autorizat

Distribuitor autorizat MotulTech
Lubrifianti industriali premium

Distribuitor autorizat CMD
Echipamente mecanice de transmisie a puterii

Din 2018 Parteneri autorizati pt. Romania ai MOTUL TECH GmbH.

MotulTech este divizia de lubrifianti industriali a grupului international francez Motul, specializat de mai bine de 160 de ani in domeniul lubrifiantilor de inalta performanta.

 

MotulTech dezvolta, produce si comercializeaza lubrifianti industriali de inalta performanta atat pentru prelucrari mecanice si transformarea metalelor, cat si pentru lubrifierea de inalta performanta a echipamentelor industriale.

MotulTech este prezent in numeroase tari pe tot globul, prin produsele si serviciile sale, precum si ca productie si cercetare-dezvoltare.

 

CMDi distribuie intreaga gama de lubrifianti industriali MOTUL TECH, care cuprinde peste 400 produse, ce acopera o multitudine de aplicatii industriale.

 

Totodata asiguram consultanta de specialitate in materie de tribologie pt. alegerea solutiilor optime de lubrifiere si aplicare a lubrifiantilor in mod corespunzator, avand drept scop cresterea fiabilitatii si a disponibilitatii echipamentelor gresate, si reducerea costurilor de mentenanta.

Compania noastra, CMDi, este distribuitor autorizat pentru Romania ai Compagnie Engrenages et Reducteurs Messian Durand SA si ai grupului CIF, pentru intreaga gama de produse marca CMD, cel mai mare producator francez de echipamente mecanice de transmisie a puterii.

CMD, fondat in 1901 de catre André Citroën, a devenit parte a grupului CIF in anul 2005. Grupul CIF este un grup privat, fondat in 1831, in Bussy, langa Joinville, Franta, care in prezent are peste 1500 de angajati.

Expert in transmisii de cupluri mari la viteze mici, CMD ofera solutii ce aduc progrese proiectelor industriale din toata lumea, in multiple sectoare de afaceri, in mod special in energie, metalurgie, procesarea zaharului si in industriile mineritului, cimentului si cauciucului.

CMD proiecteaza, dezvolta, produce, instaleaza si asigura mentenanta solutiilor de transmisie a puterii ce sunt adaptate cerintelor specifice fiecarui client.

CMD este producatorul numarul unu al echipamentelor de transmisii mecanice in Franta, cu doua unitati de productie si 400 de angajati, din care 50 ingineri. CMD combina atat capacitatea tehnologica a unei intreprinderi cu traditie de peste 100 ani cu reactia rapida a unei intreprinderi de talie mijlocie.

Pentru a beneficia de cele mai bune solutii pentru nevoile dumneavoastra, contactati un reprezentant tehnic CMDi