Aerosoli

Produse speciale cu aplicare simpla, rapida si curata pentru diferite intrebuintari.

Datorita metodei de aplicare precise, chiar si in zone dificil de accesat, acesti aerosoli sunt indispensabili pentru numeroase aplicatii de intretinere si asamblare.

SAFCO SPRAY MULTILUBE

Lubrifiant multifunctional, anti-rugina, agent de curatare, pentru orice fel de intrebuintare in activitatea industriala si uzuala.

SAFCO SPRAY 21

Degresant, solvent cu actiune rapida pentru orice fel de atelier si utilizare industriala. Poate fi utlizat si ca protectie temporara impotriva coroziunii.

INTENSE CLEANER

Agent de curatare sub forma de gel pentru cele mai grele aplicatii. Curata rasini, vopsele, lacuri, cerneluri, murdarie pe suprafete metalice. Potrivit pentru curatarea rezidurilor de plastic formate pe matritele masinilor de injectie mase plastice.

EJECTOR LUBE

Unsoare de inalta performanta pentru lubrifierea pinilor ejectori ai matritelor masinilor de injectie mase plastice.

DEMOLD SPRAY

Demulant pentru masini injectie mase plastice, extrudare, turnare prin suflare, termoformare si compresie. Perfect pentru eliberarea din matrite a diverselor materiale precum poiliamida, ABS, poliuretan, rasini, poliesteri, elastomeri etc.

Pe langa gamele sale de produse, CMDI, alaturi de MotulTech, poate oferi instrumente si servicii pentru intretinerea si monitorizarea in utilizare a lubrifiantilor dumneavoastra. Va rugam contactati un reprezentat tehnic de vanzari.